Life coach kérdés: Ön mit kezdene 3,3 milliárd forinttal?

Bizonyára időnként el szokott játszani a gondolattal, hogy milyen lehet egy lottóötös élete. Pláne most, hogy minden idők 5. legnagyobb lottónyereményénél tartunk.

Life coach -ként az a kérdésem, hogy mit kezdene 3,3 milliárd forinttal?

Sokan állítják, hogy fel vannak készülve a pénz befogadására, de azért nem árt tisztázni, hogy 3 ezer 3 száz millió forintról beszélünk. Úgy tűnhet, hogy az életben nem lehet anyagi problémája annak, aki hozzájut ehhez a pénzhez.

A valóság azonban az, hogy sok lottónyertes évek múltán szerényebb anyagi körülmények közé kerül, mint a főnyeremény előtt.

Hogy ez miért van? Teszi fel a life coach a kérdést. A válasz pedig lehetne az, hogy sok új ismerős, barát, kölcsönkérés, rossz befektetés, a pénz elherdálása, stb.

A life coach véleménye szerint az énképpel függ össze, ugyanis aki 100-200 ezer forintot keres, nem képes befogadni egy ekkora pénzösszeget. Ez pedig oda vezet, hogy hibás döntéseket hoz, és elméje egy idő után megoldja, hogy olyan anyagi helyzetbe kerüljön, amit be bír fogadni, vagy még rosszabba.

Nos nem azt mondom, hogy aki megnyeri a lottóötöst, mindenképp life coaching ülésre jöjjön (bár jöhet), az énképen kell módosítani.

És mivel a lottóötös valljuk be ritkán jön egy ember életében, addig is lehet tenni a saját életszínvonal emeléséért. Na ebben tud segíteni a life coaching, formáljuk együtt az énképet. Jöjjön el egy life coaching ülésre.

 

Vagy keressen itt:

Pszichológus Mezőkövesd, life coach Mezőkövesd

Pszichológus Kazincbarcika, life coach Kazincbarcika

Pszichológus Miskolc, vagy coach?

Pszichológus Eger, life coach Eger

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.