Visszaszerezném az exem

Párkapcsolata számtalan okból érhet véget, melynek indoka lehet annak  megromlása, egy harmadik fél felbukkanása, a szerelem kihűlése, vagy bizonyos tulajdonsága, viselkedése, melyet kedvese nem volt képes tovább elviselni. Bármely okok vezettek kapcsolata végéhez, megeshet, hogy bizonyos idő elteltével ráébred, még mindig szereti volt párját, így vissza is szerezné őt – bármi áron.

volt pasi csaj visszaszerzése

.

Mi volt a szakítás oka?

Az ex visszahódításának kísérlete előtt gondolja végig, pontosan miért is ért véget kapcsolatuk. Tegye fel a kérdést önmagának: „Érdemes lenne újra kezdenünk?”

Tisztázza mindezt magában, hiszen kapcsolata végéhez az egymás igényeinek nem kielégítése vezetett. Egy újrakezdés alakalmával tudnak mindezen változtatni?

Előfordul, hogy régi párjával még mindig, kölcsönösen szeretik egymást, de kapcsolatuk valamiért zsákutcába jutott, ebbe pedig képtelenek belenyugodni. Gondolja végig, pontosan milyen okok vezettek kapcsolata megromlásához. Talán annak oka valamely negatív tulajdonsága, bizonyos viselkedése, melyet kedvese képtelen volt tovább elviselni. Tudassa vissza hódítani kívánt partnerével, hogy rádöbbent hibáira, egy új esély adtán pedig képes azok változtatásán.

Némely esetben egy kapcsolat felbontása kölcsönös megállapodás eredménye. A szakítás sok alkalommal azonban egyoldalú, míg az egyik fél  már kilépne belőle, a másik még ragaszkodik hozzá. Tudja meg partnere pontosan miért jutott ezen elhatározásra, sok esetben változtathat annak okain.

Amennyiben problémáik javíthatatlanok (pl. bántalmazás vezetett a szakításhoz), vagy már nem akarják ezt a kapcsolatot, akkor bármennyire fájdalmas legyen az, mást már nem tehet, mint hogy beletörődik abba. A további erőfeszítés nem vezet sehová, már csak árt az, mintsem használ.

 

Visszaszerezheti, ha úgy tesz, mintha nem is akarná…

Hogyan szerezzem vissza az exem? Először talán furcsán hangzik, de volt kedvese visszaszerzésének legegyszerűbb módja az, ha „többé már nem is szeretné visszakapni őt”.  Ugyanis minél tovább fut az ex után, annál inkább tovább süllyed, frusztrálóvá válik annak és környezetének szemében.

Hagyja őt megnyugodni, így idővel érezheti kapcsolatuk hiányát és az azzal járó változást, ily módon magától ébredhet rá, ha mégis szüksége van önre. Amennyiben volt partnere féltékennyé tételén gondolkozik, egyenesen a legnagyobb szarvashibát véti, mely csak egyetlen üzenetet hordoz számára – már mással van, ennek tényleg vége, most már végképp nem, azért sem békülök, ha neki szabad, hát nekem is!

 

Ha sikerül visszahódítani

Amennyiben párja visszahódítása sikerrel végződik, okulva korábbi szétválásuk okain, kössenek mindkettejük számára egyformán előnyös kompromisszumokat, javítsák ki  kapcsolatuk hibáit.

Kezeljék úgy, mint egy új kapcsolatot. Ha ugyanúgy megy minden, mint régen, ugyanazokat a dolgokat csinálják, akkor a végkifejlet is ugyanaz lesz.

Egyeztessék elvárásaikat, igényeit, töltsenek elegendő időt egymással, akár találhatnak közös elfoglaltságot (pl. közös hobbi, vagy sporttevékenység). Igyekezzen minden nap meglepni párját valami aprósággal, egy-egy az asztalon vagy hűtőszekrényen hagyott üzenettel, képpel vagy egy szál virággal.

 

Ha mégsem sikerül

Sikertelen békülés esetén nincs más hátra, mint előre. El kell fogadni, hogy ennek vége, és tudatosítania kell önmagában, hogy jönni fog más.

Bár nehéz, fájdalmas időszak elé néz, fontos, hogy ne egyedül próbáljon túljutni rajta és semmi esetre se gubózzon be. Tervezzen különböző programokat, melyeket barátai, családja társaságában végezhet. Keressen új hobbit, egy örömöt okozó szórakozást, melyet minden nap várhat.

 

Hogyan segíthet a life coaching az ex visszaszerzésében?

 • A life coaching csak akkor lehet eredményes, ha Ön is elkötelezett a probléma megoldásában, és hajlandó is tenni érte.
 • A coaching ülések során feltárjuk azon problémákat, amelyek nagy valószínűséggel a szakításhoz vezettek.
 • Megnézzük azt, hogy érdemes-e egyáltalán újrakezdeni.
 • Megvizsgáljuk, hogy milyen területen érdemes fejlődnie, hogy visszaszerezhesse kedvesét.
 • Megkeressük a lehetőséget volt párja visszahódítására.

 

A life coaching célja és várható eredménye

 • Visszaszerzi volt párját.
 • Megnő az összetartás Ön és párja között.
 • Közös célok kialakítása.
 • Nehézségek könnyebb leküzdése.
 • Sokkal kiegyensúlyozottabb, boldogabb lesz magánélete.
 • Munkahelyi teljesítményében pozitív változások történnek.

 

Hogyan tovább? Miben segíthetek Önnek?

Kérem kattintson:

 1. Jelentkezem life coachingra!
 2. Szeretném tudni, hogy működik a coaching a gyakorlatban.
 3. Kérdésem lenne…

 

.