Alkalmas Ön life coachingra?

Számtalan levelet kapok, melyben felteszik nekem a kérdést, hogy life coaching Miskolc vagy Budapest szolgáltatás jó-e az ő számára, és használni fog-e. (Aztán persze van aki az árról kérdez, de miután megmutatom, miről van szó, azt mondja a life coaching tényleg nem drága.)

Nagy általánosságban azt tudom mondani, hogy a life coaching minden ember számára hatásos, aki elkötelezett, hogy életét pozitív irányba változtassa, és hajlandó is tenni ezért.

Ugyanis hiába a life coach Miskolc, hiába a life coach Budapest, ha Ön nem tesz azért, hogy valami történjen. A megoldás minden esetben Önben van, a life coach szakember segít azt felszínre hozni.

Nincs valami „pirula” amit ha bekap egy csapásra megváltozik minden. A változásért igenis tenni kell, és Önnek kell tenni. Viszont a life coach támogatja ebben.

De ha jobban tetszik, készítettem egy kérdőívet, amely megmutatja, hogy Ön alkalmas-e arra, hogy life coaching ülésere jelentkezzen Miskolcon vagy Budapesten. Life coaching teszt kitöltése itt.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.