Life coach / Life coaching Pécs

Ha az az érzése, hogy nem úgy él, ahogy lehetne, akkor legfőbb ideje, hogy megváltoztassa életét! Most elolvashatja, hogy mi a különbség a Pszichológus Pécs, és a life coach Pécs között. Ezek után egyszerűbben tud dönteni, hogy pszichológusra, vagy life coach-ra van szüksége.

Nézzük először a life coach-ot:

Miben tud Önnek segíteni a life coach Pécs vonzáskörzetében?

 • Ha önbizalom problémákkal küzd, úgy érzi nem elég magabiztos. (Sajnos ez gátolja a sikerek elérésében, mert ez az élet számos területére kihat.)
 • Ha gond van párkapcsolatában. ( Sok a veszekedés, valami megváltozott, egyedül érzi magát a kapcsolatban, vagy válságban van a kapcsolata, esetleg már felmerült a szakítás.)
 • Ha családi problémák vannak. (Szülőkkel, gyerekkel, rokonokkal.)
 • Ha munkahelyi problémája van. (Munkahelyi stressz, ellentét a felettesével, munkatársakkal, úgy érzi, hogy nem az ideális beosztásban dolgozik, nincs meg a munka és a szabadidő közötti egyensúly. Pályaválasztási, karrier tanácsadás.)
 • Ha nem rendelkezik konkrét célokkal.( Nem motivált, nincs ötlete mi legyen a következő lépés, fásult, sokat unatkozik.)
 • Ha életvezetési tanácsadásra van szüksége. ( Változás van életében, sok a stressz életében, egészségügyi gondja van, anyagi problémája van, megoldhatatlannak tűnő problémája van, döntéshelyzetben van, vagy lelki segítségre van szüksége.)

Hiszem azt, hogy minden helyzet kezelhető!

.

Amikor pszichológus Pécs felkeresése ajánlott

Nem mindenre megoldás a life coaching. Azt javaslom, vegye igénybe pszichológus Pécs szolgáltatását a következő esetekben:

 • Egy pszichológus Pécs és környékén segíthet, ha egy olyan kapcsolatban él(t), ahol bántalmazták.
 • Ha van valamilyen függőség és nem sikerül túljutni rajta, akkor is kérheti Pécs környéki pszichológus segítségét.
 • Ha van valami régi, fel nem dolgozott (pl. gyerekkori) trauma, akkor a pszichológus a jó választás.
 • Ha érzelmileg labilis, gyakran vannak hangulatingadozásai, és sírni is szokott, a pszichológus Pécs tudja kezelni a problémát.
 • Ha extrém félelmei, fóbiái vannak, és nem tudja őket leküzdeni a pszichológus Pécs hatásos lehet.
 • És akkor is pszichológus Pécs a jó választás, ha depressziósnak érzi magát, vagy megfordult már Önben, hogy kárt tegyen magában, vagy másban.

Ha úgy érzi problémája az itt leírtakéhoz hasonló, kérem keressen fel egy pszichológust Pécs vagy környékén, ezen esetekben a life coach nem tud segíteni.

Kinek ajánlott a life coaching?

Mindenkinek, aki szeretne változtatni életén és hajlandó tenni is érte. És ez a legfontosabb, ugyanis cselekedni Önnek kell, de természetesen a life coach felügyelete alatt.

Ha Ön úgy érzi, hogy szeretne többet kihozni éltéből, szeretne boldogabb, sikeresebb lenni, akkor Önnek javasolt a life coaching.
Nagyon fontos! Life coach Budapest szolgáltatásunk megoldás- és célorientált.

.

Life coach Pécs– a közös munkáról

 • A life coach alapvetően azt feltételezi, hogy az ügyfél (vagyis Ön) egészséges, tehát nem meggyógyítani szeretné Önt, hanem fejleszteni, segíteni problémái megoldásában, ezzel támogatva az Ön előrelépést.
 • A life coaching ülések célja az Ön fejlesztése, a teljesítményének és az élettel való elégedettségének növelése. A közös munka során feltárjuk azokat az akadályokat, nehézségeket, amelyek gátolják Önt céljai elérésében.
 • Az ülések során jelen helyzetre, és annak megoldására, illetve a jövőbeli célokra fogunk fókuszálni, és ritkán foglalkozunk a múlt eseményeivel (maximum csak ha tanulni lehet belőle).
 • A life coaching egyben egytanulási folyamat is, mert az ülések eredményeként nagyobb lesz önismerete, és nőni fog önbizalma is. Kidolgozzuk a jövőre való stratégiákat és célokat, majd pedig az ahhoz vezető utat. És természetesen támogatom a végrehajtásban is.

Life coaching Pécs

Jelenleg life coaching szolgáltatásom Budapesten érhető el. (Indokolt esetben telefonos konzultáció is igénybe vehető, de ennek hatékonysága messze elmarad a személyes life coaching ülés hatékonyságától.)

Jelentkezem life coachingra