Kezdjen minden napot úgy, hogy valami jó dolog fog történni!

Sokan úgy kelnek fel reggelente, hogy „már megint reggel, kezdődik a taposómalom”. Ugye ismerős? Már megint ugyanaz, fáradtság, munka, amit nem szeretek, a kiállhatatlan főnök, kollégák, stb… És persze az egész nap ebben a kellemetlen hangulatban telik el.

Life coach -ként azt kell hogy mondjam, ne is várjon mást, ha így indul neki egy reggelnek. Na persze nem azt mondom, hogy minden reggel zengjen örömódát, hanem azt, hogy próbáljon meg egy picit úgy nekiindulni a napnak, hogy ma valami jó dolog fog történni.

Számtalan life coaching ülésen megosztottam már ezt a módszert, és pozitív eredménye volt. Kombináljuk azzal, hogy egy negyed órával korábban kel fel, és elolvas néhány oldalt kedvenc könyvéből, vagy megnéz egy vicces Youtube videót, esetleg meghallgat néhány dalt reggeli előtt, majd átnézi a napi programját. Ezek után pedig eldönti, hogy ma jó napja lesz, és csak jó dolgok fognak Önnel történni.

Egyébként az, hogy ami történik jó vagy sem, ez már egy life coaching ülés témája lenne. Általában a dolgok csak úgy megtörténnek, és ezek se nem jók, se nem rosszak, az ad nekik jelentést, hogy mi hogyan gondolkodunk felőlük. De ez amint mondtam egy life coaching konzultáció téma (itt jelentkezhet: http://lifecoach1.hu/jelentkezes-life-coachingra/. )

A bejegyzés témája tehát, hogy igyekezzen reggelente egy kicsit pozitívabban kelni. Ne feledje, a boldogság egy döntés, az Ön tudatos döntése!