Life coach kérdez: Ön hajlandó tanulni?

Sokan úgy vannak vele, hogy épphogy elvégzik középiskolai, vagy felsőfokú tanulmányaikat, és alig várják, hogy a könyv kiessen a kezükből, mondván, hogy soha többet nem akarnak könyvet a kezükbe venni és tanulni. Pedig mint life coach, azt kell mondjam, szerintem ez butaság.

A világ folyamatosan fejlődik, és aki nem tart vele, az lemarad. Márpedig ha Ön is lemarad, hatalmas hátránya lesz azokkal szemben, akik folyamatosan időt és pénzt fektetnek önmaguk képzésébe.

life-coaching-folyamatos-tanulas

És itt most nem a megszerezhető papírokra, diplomákra gondolok, amelyekkel hencegni lehet, hanem arra a tudásra, amit saját maga versenyképesen tartásáért szerez meg.

 

Mit javasol a life coach?

A folyamatos tanulást. Úgy tapasztalom, hogy változó világunkban csak az lehet sikeres, aki folyamatosan képzi Önmagát.

.
Honnan szerezhető be a szükséges tudás?

  • Könyvekből (tipp: ha nem akar könyvre költeni, menjen el a könyvtárba)
  • Hanganyagokból (számtalan CD, vagy online meghallgatható oktatóanyag elérhető, amelyet akár autóban, vagy sport közben is hallgathat)
  • Tanfolyamokról, tréningekről (ha személyesen ott van, kérdezhet az előadótól, építheti a kapcsolatokat)
  • Online tréningről (ott és akkor tanulhat, ahol és amikor szeretne – tipp: önbizalom tréning online változata az önbizalomhiány leküzdésére)
  • Life coaching ülésen (ez is egy tanulás folyamat – jöjjön el Miskolcon egy life coaching ülésre, netán budapesti life coaching érdekli?

.
Kérdésem:
Ön hajlandó tanulni, képezni önmagát?

 

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.