Life coach: „Jó reggelt”, válasz: „Neked jobbat”

Bemegyek egy boltba, köszönök: „Jó reggelt!”. Mire a válasz: „Neked jobbat!” hangzik el egy harmincas úrtól. Előbújik belőlem a life coach és rákérdezek, mi a baj, mire csak legyint, így tovább nem kérdezősködöm.

A baj az, hogy sokan egy folyamatos taposómalomnak fogják fel életüket, amibe kezdenek belefásulni. Olyan helyen dolgoznak, amit nem szeretnek, nincsen rendben a párkapcsolat, nincsenek megelégedve életükkel, és még sorolhatnám… Egy idő után az ember közönyössé, unottá, motiválatlanná válik, és már nem tud pozitívan gondolkodni. Pedig lehetne… vagyis érdemes lenne.

 

Life coach tanácsa: minden nap egy új kezdet

Próbáljon meg tiszta lappal kezdeni minden napot. Minden reggel valami új kezdete, amikor is tehet valamit életéért. Ha mást nem, akkor megpróbálhat egy picit pozitívan tekinteni a jövőbe.
.

Néhány life coach gyakorlati tipp:

  1. Felkelés után ismételje el néhányszor: „Tudom, hogy ma valami csodálatos dolog történik velem”
  2. A reggeli kelés után fél órát foglalkozzon magával: olvasson egy jó könyvet (legjobb ha önismereti vagy life coaching témájút),amivel fel tud töltődni.
  3. Vagy nézzen meg egy vicces videót (tipp: Youtube), és máris jobban indul a nap.
  4. Nézze át a napi célokat. Máris jobban indul a nap, ha tudja, milyen tennivalói vannak.
  5. Próbálja meg a jót keresni a helyzetekben. HA a rosszat, negatívat várja, akkor a vonzás törvénye alapján meg is fogja kapni.

Ha szüksége van life coachra Miskolcon, vagy life coachingra Budapesten, állok rendelkezésére.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.