Life coaching Budapest

Úgy érzi, hogy nem olyan boldog és elégedett életében, mint lehetne? Változást szeretne magánéletében, munkájában, párkapcsolatában? Esetleg nagyobb önbizalomra, több motivációra vágyik? Stresszmentesebb életet szeretne? A life coaching segíthet. Jelentkezzen life coaching ülésre Budapesten.

 Life coaching Budapest, life coach Budapest

.

Life coaching Budapest – az Ön problémáján fogunk dolgozni – Hollenda Zsolt tréner, life coach segítségével

 • Sokan csak homályosan látják céljaikat, és nincs elég motiváció a megvalósításhoz. A life coaching egy megoldás orientált folyamat, melynek során tisztázzuk az Ön céljait, és cselekvési tervet készítünk a megvalósításra.
  .
 • Ha szükséges, segítek abban, hogy ledöntsük korábbi negatív hiedelmeit, korlátjait, amik sikerei útjában állnak. Megmutatom, hogyan lehet a „kudarcokat” a siker részévé tenni, és örömmel venni.
  .
 • Ha úgy érzi, hogy nem elég magabiztos, akkor segítek Önnek, hogy nagyobb legyen önbecsülése, és határtalan önbizalomra tudjon szert tenni.
  .
 • Ha úgy érzi, hogy élete valamely része félresiklott (pl. karrier, párkapcsolat) akkor a life coaching során segítek feltárni az okokat, amelyek a problémát okozták, és megnézzük mit lehet tenni a megszüntetésére.
  .
 • Ha valami újat szeretne, csak még nem biztos benne, vagy nem biztos abban, hogy hol kezdje, vagy esetleg vannak félelmek, amik visszahúzzák, a life coaching segít ezek felkutatásában.
  .
 • Ha belefáradt már abba, hogy napról napra ugyanazt csinálja, folyamatosan stresszes az élete, a life coaching során megmutatok néhány igen hasznos stresszkezelő technikát.

Ezen felül motiválom és támogatom, segítek új készségek elsajátításában, amely a sikeresebb, boldogabb életéhez szükségesek.

 

Life coaching Budapest – jelentkezés – Hollenda Zsolt life coach Budapest

Nem kell, hogy a kihívásokkal egyedül nézzen szembe, tőlem megkapja a szükséges segítséget. Ha megszületett Önben az elhatározás, hogy szeretné életét pozitív irányba változtatni, és hajlandó tenni is érte, akkor itt az idő, jelentkezzen life coachingra Budapesten, kattintson ide: www.lifecoach1.hu/jelentkezes-life-coachingra
.

.