Life coach kérdez: Hogy áll a fogadalmakkal?

Még csak két hét telt el az új évből és sok ember már most megszegte a tavalyi év utolsó napján tett fogadalmát.

Ön tett fogadalmat szilveszterkor? És sikerül még betartania? Ha igen, akkor gratulálok. (Ha nem, akkor jöjjön el egy life coaching ülésre és tisztázzuk a motivációt.)

A life coaching üléseken mindig azt mondom ügyfeleimnek, hogy ha valamit meg szeretnének tenni, akkor kezdjenek bele MOST! Ne a jövő hónapban, jövő héten, vagy holnap. Ha valamit szeretne, lásson neki most!

Sokan várnak a „tökéletes időpontra”. Na majd, ha az meglesz, vagy ha ez eljön, vagy ha megtörténik valami (vagy majd január 1-től…) De ezek után még mindig újra és újra elhalasztják a cselekvést. El kell hogy mondjam, tökéletes időpont nincs!!!

Ha nincs meg a motiváció valamihez, akkor teljesen mindegy, hogy december 18-a, 31-e, vagy épp január 15-e van, úgysem fog működni. Ha viszont kellőképp motivált, akkor kár várni akár 1 percet is, cselekedjen azonnal! Legyen a mostani a „tökéletes pillanat”.

 

A life coach fogadalma

Ha már a fogadalmaknál tartunk, akkor elárulom, hogy 2015-re megfogadtam, hogy minél több embernek állok rendelkezésére life coaching szolgáltatással.

Továbbá új portálunk a Pozitivgondolkodas.hu oldalán közösséget építünk, és minél több embernek igyekszünk a gondolkodását formálni.

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.