Elindult a life coaching weboldalam a lifecoach1.hu

Nagy örömmel szeretném tudatni látogatóimmal, hogy névnapomon, április 10-én elindult weboldalam, a lifecoach1.hu.

Mivel azt a célt tűztem ki magam elé, hogy segítek az embereknek életük pozitív irányba történő megváltoztatásában, így ez az oldal is erről szól.

A Life coaching menüpont alatt magáról a coachingról olvashatnak, a Problémák menüpont kiemeli azon területeket, amelyeken a life coaching eredményesen tud segíteni. A Magánszemélyeknek és Vállalatoknak menüpontokban az általam kínált megoldásokról olvashat. A Rólam menüpontban  értelemszerűen rólam tudhat meg információkat, míg a Kapcsolat menüpontban elérhetőségeimet találja.

.

Szeretnék néhány lehetőséget a figyelmébe ajánlani:

 •  Először is az oldal jobb oldalán (fent) ha megadja nevét és e-mail címét, akkor e-mailben küldök Önnek egy e-book-ot, melynek címe: „Amit a life coachingról tudni kell”. Ebben jó néhány dolgot meg fog találni magáról a life coachingról.  Továbbá küldök Önnek egy letölthető relaxációs zenéket tartalmazó linket is. Ha még nem tette, kérem vegye át ajándékait!
  .
 • Ha azzal kapcsolatban érdeklődik, hogy mire jó a life coaching, ezzel kapcsolatos írásomat itt találja.
  .
 • Ha már eldöntötte, hogy jelentkezik life coachingra, azt itt teheti meg: JELENTKEZÉS, de ha arra kíváncsi, hogy vajon Önnek való-e, akkor kattintson ide és végezze el a life coaching alkalmassági tesztet.
  .
 • Jelenleg 2 helyre tud jelentkezni: Life coaching Budapest és Life coaching Miskolc.
  .
 • Ha kérdése van, előbb nézzen szét itt, majd ha nem találja a választ, akkor itt felteheti kérdését.

.

Örülök, hogy meglátogatta weboldalamat.

Hollenda Zsolt
Probléma-gyilkos life coach
Gondolkodás fejlesztő tréner

Leave a Comment

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.